Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Babí léto je u konce. Na konci týdne naměříme jen 11 stupňů Celsia

Během týdne se bude v Královéhradeckém kraji ochlazovat. Z dnešních 20 stupňů se závěrem týdne dostaneme na 11. Některé dny to bude s deštěm nebo dešťovými přeháňkami. Podle aktuální předpovědi to vypadá, že babí léto je u konce.

Ještě dnes bude na východě Čech převážně jasno nebo polojasno. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 17 až 20 stupňů Celsia. Relativně příjemné počasí nás bude čekat i v úterý. „S oblačnou oblohou naměříme nejvyšší teploty od 14 do 18 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Počasí se výrazně zhorší ve středu. To bude oblačno až zataženo a přidá se slabý déšť nebo přeháňky. Zároveň se ochladí. Nejvyšší denní teploty se dostanou maximálně mezi 12 až 16 stupňů.  

Ochlazovat se pak bude i v následujícím týdnu. Ve čtvrtek bude opět oblačno až zataženo s teplotami kolem 13 stupňů. V pátek se opět přidají přeháňky a rtuť teploměru se zastaví na 11 stupních Celsia. Podobné počasí nás bude čekat i o víkendu. V neděli s přeháňkami.  

Ohodnoť článek

Foto Albrecht Fietz | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teploty, podzim, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Jaroslav Tuček, Česko, babí léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Babí léto je u konce. Na konci týdne naměříme jen 11 stupňů Celsia  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.