Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po jarním počasí opět přichází zima. O prodlouženém víkendu bude pršet

V posledních několika dnech jsme si na východě Čech opět užívali pěkného jarního počasí. To se však změní. Od zítřka se začne postupně ochlazovat. O prodlouženém velikonočním víkendu naměříme v Královéhradeckém kraji v průměru kolem 11 stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové přeháňky.

Ještě dnes budeme mít šanci užít si trochu jara. Sice bude převážně oblačno a místy přeháňky, ale nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 18 do 21 stupňů Celsia.  

Slibované ochlazení přijde v pátek. Bude převážně zataženo. Během dne se přidají přeháňky a ojediněle i bouřky. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 12 až 16 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Během soboty pak bude opět oblačno až zataženo s přeháňkami. Nad 600 metrů nad mořem to může být sníh. Nejvyšší denní teploty se dostanou už jen k 11 stupňům.  

V podobném duchu se následně ponese neděle a samotné Velikonoční pondělí. Denní teploty se budou stále pohybovat na hranici kolem 11 stupňů Celsia. Noční však mohou klesnout i na mínus dva až tři. Obloha bude oblačná, místy zatažená. Přidat se mohou i dešťové a ve vyšších polohách také sněhové přeháňky.  

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pexels | Pixabay | Zdroj údaje ČHMU

Štítky počasí, Velikonoce, víkend, prodloužený, předpověď, Královéhradecký, kraj, teploty, přeháňky, ČHMU, stupeň Celsia, Česko, Královéhradecký kraj, Jaroslav Tuček, Velikonoční pondělí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po jarním počasí opět přichází zima. O prodlouženém víkendu bude pršet  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.