Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Po D11 jel v protisměru, zmátlo ho prý značení na nájezdu. Muži hrozí zákaz řízení až na rok

V sobotu večer jelo po dálnici D 11 osobní auto v protisměru. Řidiče prý zmátlo dopravní značení na nájezdu. Nikomu se naštěstí nic nestalo, muži ale hrozí pokuta a zákaz řízení až na jeden rok.

V sobotu večer před desátou hodinou si policisté z dálničního oddělení Pravy všimli vozidla jedoucího v protisměru na dálnici D11. Na 95. kilometru ve směru na Prahu si směr jízdy spletl řidič Volkswagenu. Hlídka auto ihned zastavila a vyzvala muže sedícího za volantem, aby se s autem otočil a zastavil v odstavném pruhu.

Dvaapadesátiletý šofér měl doklady v pořádku a dechová zkouška u něj měla negativní výsledek. Muž policistům řekl, že ho zmátlo dopravní značení na nájezdu na dálnici.

Incident se naštěstí obešel bez zranění. Trestu ale padesátník neunikne. „Ve správním řízení mu hrozí pokuta od pěti do deseti tisíc korun a dále zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Ohodnoť článek

Štítky Královéhradecký kraj, doprava, dálnice, auto, protisměr, policie, hlídka, pokuta, dechová zkouška, řidičský průkaz, značení, zákaz, Dálnice D11, Volkswagen, Praha, Pravy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po D11 jel v protisměru, zmátlo ho prý značení na nájezdu. Muži hrozí zákaz řízení až na rok  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.