Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

No tak jsem si sáhl, hájil se recidivista, který obtěžoval ženu v hradeckém parku

Ačkoliv Hradec Králové patří k bezpečnějším městům, občas je třeba řešit nepříjemnou situaci rychle. Jedním takovým případem je i obtěžování mladé ženy, která se večer procházela parkem v centru města. V jednu chvíli k ní přistoupil muž, který ji chytil za ruku a začal odvádět.

„Vytrhnout se jí podařilo až ve chvíli, kdy okolo projížděli dva cyklisté a násilný muž uvolnil sevření. Utekla pak směrem do centra města,“ potvrdila mluvčí hradeckých strážníku Eva Kněžourová. K dopadení podezřelého stačilo jen pár minut. Jedna z hlídek si všimla muže odpovídajícího popisu, který seděl na schodech kousek od parku. Prozradilo ho to, že před hlídkou začal utíkat.  

„Na výzvu k zastavení nereagoval. Zastavil až ve chvíli, kdy ho strážníci dostihli,“ uvedla mluvčí. V tu chvíli se začal vymlouvat, že byl pouze na pivu. Strážníci ho upozornili na to, že ho vidělo několik svědků. V tu chvíli začal být agresivní. „No co, tak jsem si sáhl. Beztak si to všechny osmnáctky zaslouží oš***t. Jsou to všechno k**vy,“ křičel muž na strážníky.  

Následně se přiznal k tomu, že má soudem nařízeno léčení pro sexuální poruchu, ale už téměř rok na sezení nedochází. Postupem času začal být na hlídku městské policie agresivní. Jeho chování se stávalo nevyzpytatelným. „Nakonec se rozběhl s rukou zaťatou v pěst a připravenou k úderu. Strážník útok vykryl, agresora svedl na zem a pro zklidnění mu nasadil pouta,“ popisuje situaci Kněžourová.  

Na místo přijela i státní policie, která si muže i případ převzala. Za přečin omezování osobní svobody může skončit až na dva roky ve vězení.  

Ohodnoť článek

Foto Henryk Niestrój | Pixabay

Štítky krimi, přepadení, deviant, sexuální, porucha, žena, mladá, park, Hradec Králové, policie, zatčení, video

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

No tak jsem si sáhl, hájil se recidivista, který obtěžoval ženu v hradeckém parku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.