Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič na drogách vyskočil za jízdy z auta, policistům stejně neutekl

Policisté na Náchodsku za sebou mají honičku se sedmatřicetiletým řidičem, který ignoroval výzvu k zastavení. Když řidič zjistil, že nemá šanci policistům ujet, vyskočil z jedoucího auta. Ještě než stačil utéct, policisté ho ale dopadli. Ukázalo se, že muž měl pozitivní test na drogy a řídil bez řidičáku

Sedmatřicetiletého řidiče se pokusila zastavit běžná policejní hlídka dohlížející na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Jenže řidič na výzvu k zastavení nereagoval a místo toho začal před hlídkou ujíždět. Daleko ale neujel.

„Když si uvědomil, že nemá šanci policistům ujet, rozhodl se ještě z jedoucího vozidla vyskočit a dát se na útěk. Vozidlo pokračovalo ještě několik metrů v cestě, než narazilo do sloupků a nedaleko zaparkovaného vozidla. Dříve, než se však stihl dát řidič na útěk, policisté jej zadrželi,“ popsala incident na Náchodsku policejní mluvčí Lucie Konečná.

Řidič měl navíc pozitivní výsledek zkoušky na přítomnost omamných a psychotropních látek. Ta prokázala přítomnost amfetaminu/metamfetaminu. Také vyšlo najevo, že má muž platnou blokaci řidičského oprávnění.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, Náchod, drogy, honička, okres Náchod, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na drogách vyskočil za jízdy z auta, policistům stejně neutekl  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.