Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Krajská policie má světového rekordmana. Martin Medvedyk ho pokořil ve dřepu

Čtyřiadvacetiletý Martin Medvedyk slouží na detašovaném pracovišti v Solnici, ale kromě své policejní práce se věnuje také silovým sportům. Už více než deset let se specializuje na fitness a silový trojboj, z toho posledních sedm let strávil na soutěžních pódiích. V tomto oboru již získal řadu národních i mezinárodních titulů.

Jeho posledním triumfem byl světový rekord ve dřepu na Mistrovství Evropy federace GPC, kde dokázal zdvihnout 400 kilo. Tento úspěch přispěl k jeho celkovému výkonu 880 kilogramů v trojboji, včetně 180 v benchpressu a 310 kilo v mrtvém tahu.

Martin považuje za svůj největší úspěch absolutní vítězství v kategorii juniorů na Světovém poháru GPC z minulého roku. Navíc má na svém kontě i několik stříbrných medailí z mistrovství světa.

Podpora, kterou mu poskytuje Cizinecká policie Královéhradeckého kraje, je neocenitelná. „Díky flexibilitě mého vedení mohu skloubit náročnou přípravu s policejní službou,“ uvádí Martin na webu policie. Tato podpora zahrnuje úpravy služebních směn a podmínky pro trénink.

Martin se již připravuje na další mezinárodní soutěže, které ho čekají na podzim v Polsku a na mistrovství světa v Trnavě. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Polsko, Ředitelství služby cizinecké policie, Královéhradecký kraj, Trnava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krajská policie má světového rekordmana. Martin Medvedyk ho pokořil ve dřepu  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.