Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Z hotelového pokoje zmizelo 38 tisíc korun. Zloděj přišel ve chvíli, kdy jejich majitel spal

Policie v Jičíně řeší krádež, ke které došlo 7. září v jednom z místních hotelů. Jednašedesátiletému muži přímo z pokoje zmizelo 38 tisíc korun. Zloděj kradl v noci, kdy majitel peněz spal. Sice se probudil, ale myslel si, že si uklízečka spletla pokoj a spal dál.

Jestli šel zloděj najisto, nebo šlo o náhodu policie zatím neví. Stejně tak není jasné, jak se v noci muž do hotelového pokoje dostal. Pravděpodobně musel mít kartu od dveří. Po příchodu do pokoje popadl brašnu s věcmi. Způsobil tak škodu 38 tisíc korun.

„V souvislosti s probíhajícím šetřením a na základě dosavadních výsledků se policisté obrací na veřejnost se žádostí s prosbou o pomoc při ztotožnění osoby, která se v uvedenou dobu pohybovala poblíž místa činu, a svým svědectvím by mohla významnou měrou přispět k řádnému objasnění prošetřované události,“ říká mluvčí policie Aleš Brendl.

Pokud muže poznáte, obraťte se na linku 158. Možné je kontaktovat i obvodní oddělení přímo v Jičíně. A to na telefonním čísle 974 533 651.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, pátrání, vyšetřování, krádež, hotel, pokoj, brašna, peníze, kamera, záznam, veřejnost, 158, policie, Jičín

Z hotelového pokoje zmizelo 38 tisíc korun. Zloděj přišel ve chvíli, kdy jejich majitel spal  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.