Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Kultura

Hradecké aquacentrum chystá relaxační večer, bude tu barmanská show i masáže

Pokud potřebujete teď na podzim dobít energii, můžete tak učinit v hradeckém aquacentru. na začátku listopadu tady proběhne relaxační večer, který slibuje i barmanskou show.

ANKETA: Ve Vrchlabí odpískali silvestrovský ohňostroj, bude tu laserová show

Ohňostroj během silvestrovských oslav ve Vrchlabí nebude. Nahradí ho k životnímu prostředí šetrnější laser show. Vrchlabí se tak řadí k mnoha městům, které k tomu kroku přistoupily.

Největší expozice o Krkonoších bude ve Vrchlabí přístupná od listopadu

Ve Vrchlabí mají největší expozici o Krkonoších na světě. Zájemci ji najdou v novém Návštěvnickém centru Krkonošského národního parku - Muzeu Krkonoš, které se veřejnosti otevře prvního listopadu.

I Hradec Králové oslaví 28.října, a to u pomníku i v kostele

Město Hradec Králové chystá na Den vzniku samostatného československého státu 28. října. Část slavnostního aktu proběhne na Masarykově náměstí, ale připomínka Dne bude také o den dříve v kostele sv. Mikuláše.

Děti během podzimních prázdnin zabaví hradecký Dům dětí a mládeže

Program plný zážitků, soutěží, tvoření, zábavy i poznávání zajímavých míst ve městě připravil pro školáky o podzimních prázdninách od 23. do 27. října Dům dětí a mládeže v Rautenkrancově ulici.

Klicperovo divadlo uvede zítra druhou premiéru sezóny

Diváci v Klicperově divadle v Hradci Králové se mají na co těšit. Už zítra tady na divadelní scéně herci představí druhou premiéru sezóny, a to inscenaci irské dramatičky Mariny Carr U kočičí bažiny.

Příští rok vystoupí v Hradci Králové Ed Sheeran

Britský zpěvák Ed Sheeran, který je považovaný za jednu z nejvýraznějších osobností současné popové hudební scény, vystoupí 27. července 2024 v Hradci Králové. Učiní tak v rámci své světové Mathematics Tour. Koncert odehraje v Parku 360 na...

Vrchlabí otevřelo nové muzeum za stovky milionů korun

Ve Vrchlabí mají nové Návštěvnické centrum za 340 milionů korun, vzniklo v areálu bývalého kláštera, Dneska se tu koná den otevřených dveří, oficiální otevření bude na začátku listopadu.

Dýně a duchové zaplaví od soboty královédvorskou ZOO, začne Týden duchů

V Safari parku ve Dvoře Králové nad Labem začne už tuto sobotu oblíbený Týden duchů, potrvá do soboty čtvrtého listopadu. Do ZOO se tradičně vydávají tisícovky návštěvníků.

Loutkové Divadlo Drak v Hradci Králové uvede interaktivní výstavu Neboj neboj

Královéhradecké Divadlo Drak zahájí 17. října v Galerii Labyrint interaktivní výstavu "Neboj, neboj!". Je inspirovaná stejnojmennou knihou autorů Milady Rezkové, Lukáše Urbánka a Jakuba Kašeho, která pomáhá dětem vidět fenomén strachu hravě,...

Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.