Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nechcete lokomotivu? Dráhy prodávají nepotřebné stroje, lokomotiva je za cenu auta střední třídy

České dráhy zahájily velký „výprodej“ nepotřebných strojů. Prodává celkem 26 lokomotiv, cena začíná na 443 tisících. Nejdražší je legendární Bardotka za více než pět milionů korun.

Společnost ČD Cargo prodává celkem 26 lokomotiv, jde o elektrické i dieselové stroje. Vyvolávací cena té nejlevnější je 443 tisíc. Lokomotivy jsou momentálně odstaveny v depech v Hradci králové, Ostravě, Břeclavi, Českých Budějovicích a v Ústí nad Labem.

„Jde o nekompletní stroje, které jsou dlouhodobě odstavené a jejichž opětovné uvedení do provozu by bylo pro nás nerentabilní,“ uvedl šéf ČD Cargo Tomáš Tóth pro server Zdopravy.cz. Všechny lokomotivy jsou tedy momentálně mimo provoz.

Zájemci mohou podat své nabídky do 16. února. Dráhy pak vyberou kupce podle nejvyšší nabízené ceny. Inzerát naleznete na stránkách Tenderarena.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ČD Cargo | Zdroj Zdopravy.cz

Štítky lokomotiva, vlak, majetek, prodej, kuriozita, České dráhy, ČD Cargo, Tomáš Tóth, Ostrava, České Budějovice, Ústí nad Labem, Hradec Králové, Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nechcete lokomotivu? Dráhy prodávají nepotřebné stroje, lokomotiva je za cenu auta střední třídy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.