Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vážná dopravní nehoda z rána má smutný konec. Jedna osoba z auta po převozu do nemocnice zemřela

Krátce před šestou hodinou ranní se rozezněl poplach na stanicích Hradec Králové – Pražská, Jaroměř i na centrální hradecké stanici. Jednotky byly vyslány k vážné dopravní nehodě, která se stala na silnici č. 33 mezi Lochenicemi a Trotinou. Došlo zde ke střetu osobního vozidla a kamionu.

Ze zcela zdemolovaného osobního auta museli hasiči vyprostit dvě osoby, které zde zůstaly zaklíněny. Aby dostali zraněné osoby ven, museli využít hydraulických vyprošťovacích zařízení. Na místě spolupracovaly všechny složky IZS, zraněné osoby si převzali do péče zdravotničtí záchranáři, hasiči jim asistovali při poskytování první pomoci.

Po čelním střetu osobního auta s kamionem u Lochenic na Hradecku zemřel po převozu do nemocnice pětatřicetiletý spolujezdec z auta. Jednadvacetiletý řidič auta nehodu přežil s vážným zraněním. Řidiči kamionu se nic nestalo. Srážka se stala v 06:00 a byla kvůli ní na pět hodin uzavřena hlavní silnice číslo 33 z Hradce Králové směrem na Náchod a Polsko. ČTK to řekla mluvčí policie Eva Prachařová.

Silnice byla po dobu vyšetřování a odstraňování následků nehody uzavřena z obou směrů. Ve směru od Náchoda do Hradce Králové policie dopravu odklonila již v Jaroměři. Ve směru z Hradce Králové na Náchod byla objížďka pro osobní auta přes Světí a Neděliště, nákladní auta musela čekat.

Autoři | Foto HZS Královehradeckého kraje

Štítky HZS HK, Hasiči, nehoda, silnice, smrt, střet, kamion, Hradec Králové, Jaroměř, automobil, Lochenice, Trotina, Náchod, Královéhradecký kraj, Polsko

Vážná dopravní nehoda z rána má smutný konec. Jedna osoba z auta po převozu do nemocnice zemřela  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.