Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V červenci se začne kopat ve Lhotecké ulici, uzavírka potrvá až do konce září

Už prvního července se rozběhne rekonstrukce silnice v Malšově Lhotě. Konkrétně se jedná o úsek mezi Stříbrným rybníkem a ulicí K Břízkám. Vedle nového povrchu se místní dočkají nových chodníků i upravení okolní infrastruktury.

Během stavebních prací bude ve zmíněném úseku úplná uzavírka. „Rekonstrukce navazuje na předchozí opravy Lhotecké a Úprkovy ulice,“ informovala mluvčí Hradce Králové Kateřina Šmídová. V plánu je celková rekonstrukce v délce 1,38 kilometru. Polovina se opraví letos, na zbytek dojde příští rok.

Na opravách se podílí město Hradec Králové s Královéhradeckým krajem. „Silnice v tomto úseku je ve velmi špatném stavu. Někde dokonce chybí chodníky a oprava komunikace je opravdu potřebná,“ řekl náměstek primátora Jiří Bláha. Uzavírka se samozřejmě týká i MHD, které bude vedeno po co nejkratších možných objízdných trasách. Objízdnou trasu najdou řidiči na webu města Hradec Králové.

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky doprava, Lhotecká, rekonstrukce, Malšova Lhota, Hradec Králové, oprava, Jiří Bláha, Královéhradecký kraj

V červenci se začne kopat ve Lhotecké ulici, uzavírka potrvá až do konce září  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.