Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policejní motorkáři zahájí sezónu společně s dalšími vyznavači jedné stopy

I v Královéhradeckém kraji vyrazí policejní motorkáři společně s dalšími vyznavači jedné stopy na společnou jízdu, zahájí tak společně letošní sezónu. Jedním z cílů projektu "Začněme spolu aneb kolama dolů" je snížení následků a počtu dopravních nehod zaviněných motorkáři.

Cílem preventivního projektu "Začněme spolu aneb kolama dolů", za kterým stojí dopravní policisté ve spolupráci s Asociací center pro zdokonalovací výcvik řidičů Autoklubu ČR,  je oslovení motorkářů, prezentace nových bezpečnostních prvků motorkářům a zprostředkování praktického vzdělávání a zdokonalování řidičů motocyklů na začátku motorkářské sezóny.

Především jde o snížení následků a počtu dopravních nehod zaviněných motorkáři a zároveň o osvětu všech účastníků silničního provozu, aby zdokonalování se v řidičských dovednostech považovali za aktivní prvek vlastní bezpečnosti.

V Královéhradeckém kraji se policisté s motorkáři sejdou 5. května v 9 hodin na parkovišti v Deštném v Orlických horách pod "Martou II" (50.3006894N, 16.3601286E). O hodinu později se všichni společně vydají na cestu do Hradce Králové. Konkrétně do dopravně výcvikového centra S-Drive, příjezd je plánován na 12 hodinu.

Na jednotlivé jízdy se můžou účastníci hlásit prostřednictvím formuláře na webových stránkách Policie ČR. Počet účastníků na jednu jízdu je z kapacitních důvodů limitován na maximální počet 200 účastníků.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Královéhradecký kraj, Autoklub České republiky, Policie České republiky, Deštné v Orlických horách

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní motorkáři zahájí sezónu společně s dalšími vyznavači jedné stopy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.