Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Čtyři lidé se zranili po srážce vlaku s autobusem ve Vrchlabí. Provoz na trati i na silnici je zastaven

Autobus vjel odpoledne ve Vrchlabí na Trutnovsku na železniční přejezd v době, kdy místem projížděl vlak. Čtyři lidé se lehce zranili. Mezi Kunčicemi nad Labem a Vrchlabím je namísto vlaků zavedena náhradní autobusová doprava.

„Vlak narazil do zadní části autobusu. Strojvedoucí i řidič autobusu měli negativní dechovou zkoušku na alkohol. Přejezd byl bez závor,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Podle informací policie byli v autobuse lehce zraněni tři lidé. Dle hasičů došlo ještě k jednomu zranění člověka ve vlaku. Na místě nehody zasahovali hasiči z Královéhradeckého i Libereckého kraje.

Vlaky mezi Kunčicemi nad Labem a Vrchlabím nahrazují autobusy. Předpokládaný konec omezení je podle informací Českých drah naplánován na půl jedenáctou večerní. Omezen je i provoz v ulici Lipová, kde k nehodě došlo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, srážka, Vrchlabí, vlak, autobus, elektrobus, zranění, hasiči, Kunčice nad Labem, okres Trutnov, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, České dráhy, Podhůří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři lidé se zranili po srážce vlaku s autobusem ve Vrchlabí. Provoz na trati i na silnici je zastaven  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.