Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Oprava silnice na průtahu Náchodem se posunula do Pražské ulice

Na frekventované silnici I/33 v Náchodě probíhají už od června práce na opravě jejího povrchu. Ředitelství silnic a dálnic opravilo úseky v Běloveské ulici a v příštích dnech bude pokračovat práce v ulici Pražské.

V úseku, kde probíhá rekonstrukce a zároveň je tu částečná uzavírka, je provoz veden kyvadlově. 27. července v době bude od osmé hodiny ranní až do šesté hodiny večerní opravován úsek u Střední průmyslové školy stavební a Obchodní akademie arch, Jana Letzela. Silničáři budou opravovat levý jízdní pruh ve směru od Polska. Konkrétně od okružní křižovatky „u Čedoku“ až ke kruhovému objezdu u Slávie.

O den později bude v tom samém čase opravován pravý jízdní pruh v opačném směru. Tedy od okružní křižovatky u Slávie směrem na Polsko.

29. července budou muset řidiči počítat opět mezi osmou hodinou ranní a šestnáctou s omezením levého jízdního pruhu od okružní křižovatky „u Čedoku“ směrem k okružní křižovatce u Slávie.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky oprava, Pražská ulice, Náchod, ŘSD, částečná uzavírka, kyvadlově, provoz, kruhový objezd, Ředitelství silnic a dálnic, Čedok, silnice, Polsko, Střední průmyslová škola stavební

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava silnice na průtahu Náchodem se posunula do Pražské ulice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.