Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který odjel od sraženého cyklisty na Broumovsku

Policie hledá svědky nehody na Broumovsku, ke které došlo ve čtvrtek o půl třetí odpoledne mezi Meziměstím a Jetřichovem. Řidič modré Škodovky tu během předjíždění v zatáčce srazil cyklistu. Z místa nehody pak ujel.

„Řidič v modré Škodě Octavia Combi, ve směru na Jetřichov, začít předjíždět v levotočivé zatáčce cyklistu. Ve stejnou chvíli však přijíždělo od Jetřichova jiné vozidlo a řidič Škodovky, aby zabránil čelnímu střetu, začal prudce brzdit, při tom však narazil i do cyklisty, který skončil v příkopě,“ popsala nehodu policejní mluvčí Lucie Konečná. Následně však řidič Octavia z místa nehody ujel. Cyklista skončil v péči lékařů.

Řidič následně nesplnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon, a z místa nehody odjel. Cyklista byl předán do péče lékařů.

„Žádáme širokou veřejnost o pomoc. Pokud jste v danou dobu jeli kolem a máte ve svém automobilu nainstalovanou palubní kameru, nebo máte jakékoli informace, které by pomohly, obraťte se na bezplatnou linku 158 nebo na jakoukoli služebnu policie,“ žádá mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky cyklisté, policie, bezpečnost, kolo, nehoda, Meziměstí, Jetřichov, Broumovsko, cyklista, ŠKODA AUTO a.s., Škoda Octavia, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči, který odjel od sraženého cyklisty na Broumovsku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.