Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vlaky i autobusy v kraji se vrací do plného provozu. V Hradci Králové začnou jezdit školní spoje

Se zlepšující se pandemickou situací, rozvolněním opatření a návratem dětí do školy nastávají změny v jízdních řádech. Všechny autobusové a vlakové spoje v Královéhradeckém kraji budou od pondělí jezdit podle klasického jízdního řádu. Dopravní podnik v Hradci Králové opět zavádí školní spoje.

„Reagujeme na ukončení nouzového stavu a s ním spojeného zákazu cestování mezi okresy, a především pak na částečný návrat dětí do školních lavic,“ říká radní Královéhradeckého kraje Václav Řehoř (ODS). Informace o jízdních řádech najdou cestující například v mobilní aplikaci IDOS. 

Novinky čekají i na cestující městskou dopravou v Hradci Králové. Dopravní podnik Hradec Králové obnoví školní linky. V plném rozsahu začnou jezdit v pondělí 12. dubna. V provozu bude také linka č. 20, která zajišťuje rozvoz dětí z Vysoké nad Labem. 

Dopravní podnik Hradec Králové však upozorňuje, že je třeba se i nadále orientovat podle jízdního řádu ve druhém sloupku „Pracovní den - omezení dopravy MHD“. V provozu stále nejsou noční linky. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MMHK

Štítky doprava, vlak, autobus, MHD, Hradec Králové, Královéhradecký, kraj, jízdní řád, dopravní společnost, Královéhradecký kraj, Václav Řehoř, ODS, IDOS, Vysoká nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Váško

Spojení 13.08 na Prahu stále zrušeno ,a není jediný.

Pondělí, 12. dubna 2021, 19:55Odpovědět

Vlaky i autobusy v kraji se vrací do plného provozu. V Hradci Králové začnou jezdit školní spoje  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.