Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Komise doporučila vítěze tendru na stavbu fotbalového stadionu. Smlouvu s ním radnice podepsat nemůže

Hodnotící komise doporučila zastupitelstvu města Hradec Králové ukončit zadávací řízení na stavbu nového fotbalového stadionu. Zároveň předložila nejvýhodnější nabídky. Samotné výsledky výběrového řízení musí schválit rada a následně i zastupitelstvo města. S nadsázkou lze říct, že radnice nemá kam spěchat. S případným vítězem ještě nemůže podepsat smlouvu.

Tendr na stavbu stadionu ještě stále řeší Úřad pro ochranu hospodářské soutěže. Dokud nerozhodne, nemůže radnice s vítězem výběrového řízení podepsat smlouvu.  

„Vše nyní tedy skutečně směřuje k tomu, že v Hradci Králové budeme mít reprezentativní multifunkční fotbalový stadion odpovídající nejen všem požadavkům, ale jeho návštěva bude příjemným zážitkem pro širokou veřejnost,“ říká primátor města Alexandr Hrabálek (ODS). 

Nyní jednotlivé společnosti předloží městu svoje vizualizace nového multifunkčního stadionu. Ty město následně zveřejní na svém webu a sociálních sítích. „Veřejnost tak bude mít možnost vidět, mezi jakými návrhy hodnoticí komise vybírala,“ doplnil náměstek primátora Jiří Bláha (ODS). 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FCHK

Štítky stadion, fotbal, Hradec Králové, Malšovice, tendr, soutěž, společnost, sport, radnice, fotbalový stadion, výběrové řízení, ODS, Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, Alexandr Hrabálek, Jiří Bláha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslava Svobodová

Ať se vrátí na škvárák,stejně už nikdo na fotbal nemůže.

Sobota, 6. března 2021, 12:19Odpovědět

Komise doporučila vítěze tendru na stavbu fotbalového stadionu. Smlouvu s ním radnice podepsat nemůže  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.