Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO | VIDEO: Policie v Královéhradeckém kraji rozvezla po nemocnicích srdce se vzkazy a pozdravy

Policie Královéhradeckého kraje vyrobila pro zdravotníky, lékaře a zdravotní sestry v regionu takzvané policejní srdce. Na ně napsali policisté napříč vzkazy a následně je rozvezli do nemocnic v regionu, kde je vylepili v areálech.

„Je to poděkování policistů i občanských zaměstnanců policie všem zdravotníkům, lékařům, sestřičkám, i pomocnému personálu, kteří v této těžké době již podruhé v tomto roce bojují se zákeřnou pandemií COVID-19,“ řekla mluvčí policie Lucie Konečná.

„Do podpory se zapojili i policisté Královéhradeckého kraje, kteří začali podepisovat papírová srdce a psát na ně vzkazy plné obdivu a úcty,“ dodala mluvčí. Vzkaz přidal opravdu kdokoli. Ať už z dopravního oddělení, pořádkové jednotky nebo policistů, kteří pracují v kancelářích. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, srdce, nemocnice, pomoc, vzkaz, projekt, výzva, koronavirus, první, linie, policisté, Královéhradecký, kraj, Královéhradecký kraj, policie, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO | VIDEO: Policie v Královéhradeckém kraji rozvezla po nemocnicích srdce se vzkazy a pozdravy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.