Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hokejisté hradeckého Mountfieldu vyjeli za Viktorkou, které zemřeli po tragické nehodě u Černožic rodiče

Hradečtí hokejisté už mají suchou přípravu u konce a čekají je dovolené. Ještě než se na ně hráči rozjeli, rozhodli se že pomohou alespoň finančně čtyřleté Viktorce, která přišla po tragické nehodě na konci května o oba rodiče. Hráči jí přijeli předat peníze do České Skalice.

Viktorka přežila jako jediná nehodu, při které zahynuli po srážce dvou osobních aut na frekventované silnici z Jaroměře na Hradec tři lidé. Její rodiče a řidič BMW. Dívenka byla transportována do nemocnice ve velmi vážném stavu. Za několik týdnů se ale její zdravotní stav zlepšil natolik, že mohla opustit nemocnici a v současné době je u své babičky v České Skalici.

Její osud nebyl lhostejný ani hokejistům Mountfieldu a chtěli ji pomoci alespoň finančním obnosem. V kabině tak vybrali celkem 25 tisíc korun. Babičce Viktorky, je přijelo předat kvarteto Richard Nedomlel, Matěj Chalupa, Radovan Pavlík a Radim Šalda.

K nehodě u Černožic došlo 31. května

Řidič BMW podle policie zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a při předjíždění smetl v protisměru posádku osobního auta, ve kterém tříčlenná cestovala rodina. Čtyřletá holčička a její rodiče ( muž 40 let, žena 30 let).  Viktorka byla letecky přepravena do hradecké Fakultní nemocnice. Mladík, který se podle výpovědí lidí na sociálních sítích rád chlubil rychlou jízdou, zahynul také.

Policie řidiče BMW zatím označila jen za podezřelého. To, jestli za nehodu může skutečně on, bude jasné během několika týdnů, až se prozkoumá technický stav obou nabouraných vozidel. 

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, peníze, Viktroka, Černožice, tragická nehoda, hokejista, Mountfield, BMW, Česká Skalice, nemocnice, havárie, Richard Nedomlel, Matěj Chalupa, Radovan Pavlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté hradeckého Mountfieldu vyjeli za Viktorkou, které zemřeli po tragické nehodě u Černožic rodiče  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.