Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V dvorském Safari Parku probíhají nově večerní jízdy Safaribusem, do konce srpna budou denně

Do Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem se můžete dostat hned třemi způsoby. Vlastním autem, Afrika truckem, a nebo Safaribusem. Po setmění už se ale svým autem do safari parku nedostanete. Zoo proto přišla s novinkou.

Brány Safari Parku se otevírají vždy s devátou hodinou ranní a pokud vyrazíte vlastním autem, poslední vjezd je umožněn do 17:15. Autem můžete jak do Afrického, tak i Lvího safari. V autě ale nesmíte mít žádného psa ani jiné zvíře. Obdobné je to i v Africkém trucku. Do Safaribusu lze vzít pouze menší zvíře a musí být na vodítku.

Právě Safaribusem, který ale zajíždí jen do Afrického safari se teď mají návštěvníci možnost vydat na večerní projížďku. Vidět lze  pštrosy, stáda zeber a ikonu Afrického safari-žirafího samce Mika. Podobnou projížďku v Evropě nezažijete.

V průběhu letních měsíců července a srpna, je možné se na večerní safari vydat denně vždy ve 20:00 a 21:00. V září a červnu pak pouze v pátek a sobotu. 

Ohodnoť článek

Foto safaripark.cz

Štítky safaripark, večerní jízda, vlastní auto, Lví safari, Africké safari, novinka, ZOO Dvůr Králové, Afrika, Dvůr Králové nad Labem, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V dvorském Safari Parku probíhají nově večerní jízdy Safaribusem, do konce srpna budou denně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.