Počasí dnes8 °C, zítra8 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dopravní podnik v Hradci Králové obnoví školní spoje. V provozu budou od pondělí

Jak už Hradecká Drbna informovala, Dopravní podnik Hradec Králové nemá v plánu vracet se ke klasickému jízdnímu řádu. To plánuje až po letních prázdninách. V pondělí 25. května alespoň opět zprovozní školní spoje.

„Na základě rozhodnutí kolegia primátora města Hradec Králové dochází k obnovení pozastaveného provozu školních linek č. 5Š, 10Š, 12Š, 16Š, 23Š a 25Š od pondělí 25. května 2020,“ píše dopravní podnik na svých sociálních sítích.

Nově budou zavedeny i školní spoje v Malšovicích. Půjde o linky číslo 11Š a 17Š. V provozu budou také spoje linky č. 20, která zajištuje rozvoz školních dětí z Vysoké nad Labem.

Do prázdnin se jízdní řády nezmění

„Návrat k úplně standardní intenzitě MHD do prázdnin nejspíš nenastane,“ řekl Hradecké Drbně za Dopravní podnik Hradec Králové František Meduna.. Ke klasickému jízdnímu řádu se vrátí autobusy pravděpodobně až po letních prázdninách. Až do odvolání také platí dočasné zrušení nočních linek číslo 51, 52, 53 a 54.

Dopravní podnik se v posledních dnech potýká s nedostatkem cestujících. „O práci v městském podniku se teď poměrně často hlásí lidé, kteří přišli o místa v soukromém sektoru, a početní stav řidičů MHD je naplněn,“ řekl Meduna.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB: Dopravní podnik Hradec Králové

Štítky Dopravní podnik Hradec Králové, jízdní řády, MHD, školní spoje, linky, obnovení, provoz, dopravní společnost, Hradec Králové, jízdní řád, Drbna.cz, Malšovice, Vysoká nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní podnik v Hradci Králové obnoví školní spoje. V provozu budou od pondělí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.