Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zítra přestanou jezdit vlaky z Trutnova do Červeného Kostelce. Výluka potrvá do června

Zítra ráno v 8:30 přestanou jezdit na trati mezi Trutnovem a Červeným Kostelcem vlaky, budou nahrazeny autobusy. Výluka na trati potrvá do večera 1. června. Cestující se tak musí připravit na komplikace. Například v Trutnově nebudou vlaky na náhradní autobusovou dopravu čekat.

„Po dobu výluky budou všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Ta bude organizování podle výlukového jízdního řádu,“ píšou České dráhy na svém webu. Ta bude jezdit ve dvou speciálních linkách „Z“ a „R“.

Linka „R“ bude jezdit přímo z Trutnova do Červeného Kostelce. Zastavovat bude na zastávce Suchovršice a Úpice.

Linka „Z“ bude zastavovat na jednotlivých zastávkách po trase. Její trasa vede z Červeného Kostelce do Rtyně v Podkrkonoší, Malých a Velkých Svatoňovic a Trutnova. „Zastavovat bude na zastávkách vyznačených ve výlukovém řádu. V železniční stanici Trutnov hlavní nádraží není zaručena přípojová vazba. Z Trutnova bude zastávkový spoj odjíždět zhruba o 15 minut dříve,“ vysvětlují České dráhy.

Podrobnosti o výluce naleznete na stránkách Českých drah. Doprava na železnici z Trutnova do Teplic nad Metují zůstává bez omezení.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky výluka, doprava, Trutnov, Červený Kostelec, autobus, omezení, jízdní řád. vlak, České dráhy, Suchovršice, Úpice, Rtyně v Podkrkonoší

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra přestanou jezdit vlaky z Trutnova do Červeného Kostelce. Výluka potrvá do června  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.