Počasí dnes16 °C, zítra14 °C
Pondělí 28. října 2024  |  Svátek má Státní svátek
Bez reklam

Během dvou měsíců nechal Náchod opravit hned několik ulic

Město Náchod se v měsících září a říjnu zaměřilo na rozsáhlé opravy komunikací, které mají za cíl zlepšit komfort a bezpečnost všech účastníků silničního provozu.

Jednou z klíčových úprav je rekonstrukce křižovatky ulic Kostelecká a Tylova, která byla dokončena na začátku září. Nové uspořádání křižovatky nyní usnadňuje průjezd městskými autobusy a zvyšuje plynulost dopravy. Součástí projektu byla také obnova vozovky a instalace nové zámkové dlažby na chodnících v ulici Tylova. Celkové náklady na tyto úpravy dosáhly téměř tři miliony korun a stavební práce realizovala firma SILVAGRO.

Další významnou opravou byla rekonstrukce ulice Bílkova, která začala 9. září. „Oprava nezahrnovala pouze vozovku, ale i přilehlé křižovatky a přístupové cesty ke sběrnému dvoru a mateřské škole,“ uvádí na webu školy Nina Adlof, mluvčí tamní radnice. Projekt v hodnotě 2,8 milionu korun zajišťovala společnost EUROVIA CZ. V rámci oprav došlo také k výměně veřejného osvětlení.

Tato investice do infrastruktury nejen zlepšuje estetiku městského prostředí, ale především přináší významné výhody pro všechny, kdo v Náchodě žijí či ho navštěvují. „Díky modernizaci a údržbě komunikací se zvyšuje bezpečnost a efektivita dopravy, což je v souladu s dlouhodobými plány města na podporu udržitelné mobility,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením města Náchod

Štítky Náchod, oprava, rekonstrukce, doprava, Bílkova, projekt, Eurovia CZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během dvou měsíců nechal Náchod opravit hned několik ulic  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.