Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Během týdne se budou hodit deštníky. Oteplovat se bude jen v první polovině

S aktuálním týdnem přichází do Královéhradeckého kraje rozmanité počasí, které nabídne vše od mlhavých rán po chladnější víkendy. Rozhodně se budou hodit deštníky.

Začátek týdne se nese v duchu mlh a nízké oblačnosti, která může místy přetrvávat i celý den. Přesto se občas ukáže slunce a teploty se vyšplhají na 15 až 18 stupňů Celsia Tam, kde oblačnost přetrvá, nepřekročí 13 stupňů.

Do úterý se počasí uklidní s občasným střídáním polojasna a oblačnosti. Místní mlhy opět zahalí rána, ale večer se očekává zvýšení oblačnosti ze západu. „Noční teploty klesnou na 6 až 10 stupňů Celsia, zatímco denní se vyšplhají na 16 až 20 stupňů,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák.

Středu bude provázet nebe s dešťovými přeháňkami, které postupně od západu přejdou v proměnlivou oblačnost s ojedinělými přeháňkami. Noční teploty se se budou pohybovat 11 a 15 stupni, denní mezi 16 a 20 stupni.

„Při pohledu na konec týdne teploty začnou postupně klesat, přičemž průměrné hodnoty kolem 12 stupňů Celsia očekáváme o víkendu,“ dodává Drapaká. Víkend by měl být deštivý a chladný s oblačným počasím, které bude převládat.

Ohodnoť článek

Foto t3ddy4rt | Pixabay

Štítky deštník, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, předpověď, počaí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během týdne se budou hodit deštníky. Oteplovat se bude jen v první polovině  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.