Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Kapela Kryštof, slavnosti trubiček i Gladiator Race. Kam o víkendu v hradeckém kraji vyrazit?

Přinášíme vám přehled nejzajímavějších akcí, které se konají v našem regionu během následujícího měsíce. Od hudebních festivalů a sportovních závodů až po kulturní slavnosti, v našem výběru najdete něco pro každého. Nechte se inspirovat a vyberte si akce, které obohatí váš volný čas a poskytnou nezapomenutelné zážitky.

Kryštof a Jelen na Letním parketu Výrava

Buďte u jednoho z posledních koncertů kapely Kryštof, která o víkendu (sobota 31.8.2024) dorazí na Letní parket Výrava. Program akce je plný hudby od 14:00 s Voxelem, přes Jakuba Děkana & Band v 15:45, Čechomora o 17:30, Jelena ve 19:20, až po Kryštofa, který vystoupí o 21:20. Večer zakončí afterparty Radia Černá Hora, která začne ve 23:00.

Gladiator Race Josefov

Závod v unikátním pevnostním městě Josefov, čnícím nad soutokem Labe a Metuje, nabízí možnost změřit si síly v překážkovém závodě. Bitva prověří účastníky ve všech směrech a nabídne kombinaci závodů ORIGINAL, NIGHT a MAX pro maximální výkon.

Svátek vína na soutoku

Desátý ročník Svátku vína na soutoku nabídne to nejlepší ze sklepů českých, moravských i zahraničních vinařů. Akce začíná stylově s welcome drinkem od Mercedes Benz a pokračuje ochutnávkami výborných vín.

Slavnosti Hořických trubiček 2024

Jedenáctý ročník Slavností Hořických trubiček se koná 31. srpna v Hořicích na náměstí Jiřího z Poděbrad. Program zahrnuje vystoupení Hořického sokola, mažoretek, Míši Růžičkovou, Lukáše Korandu a dalších. Pro děti jsou připraveny hry a soutěže.

Pouť a posvícení v Železnici

Tradiční pouť a posvícení v Železnici se uskuteční od 30. srpna do 1. září. Program zahrnuje koncert Duo di Fiori, Muzikantský večer, mši svatou a divadelní představení.

Festival Kefír 2024

Desátý ročník festivalu Kefír v Parku 360 u Hradce Králové přináší hudební a divadelní scény, zahraniční účast a bohatý doprovodný program. Festival oslavuje fantazijní svět plný zážitků pro celou rodinu.

Mezinárodní noc pro netopýry v Krkonoších

Akce Mezinárodní noc pro netopýry v Krkonoších nabízí zábavný program pro děti, ukázky odchycených netopýrů a poslech netopýřích hlasů.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením kapely Kryštof | Zdroj Kudy z nudy

Štítky Kryštof, slavnost, Královéhradecký kraj, hudební skupina, víno, netopýři, Výrava, Josefov, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Kryštof, slavnosti trubiček i Gladiator Race. Kam o víkendu v hradeckém kraji vyrazit?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.