Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Policie se došla pro partu mužů, která vykrádala kempy. Překvapila je v jednom z hotelů

V poslední době se české rekreační oblasti staly terčem řady krádeží. Čtveřice mužů, která byla zadržena v čtvrtek, se specializovala na noční vloupání do kempů. Za poslední dva měsíce se jim podařilo vykrást celkem 24 chatek, čímž způsobili škody přesahující 670 tisíc korun.

Zatýkání prováděla speciální jednotka v penzionu v Děčíně, kde byli muži zadrženi bez možnosti odporu. I přestože předpokládali, že mohou být ozbrojeni, vše proběhlo hladce.

Kriminalisté se nezaměřili pouze na aktuální činy, ale odhalili i minulost obviněných. „Tři z nich měli v minulosti podobné problémy s justicí v Maďarsku i dalších evropských zemích,“ řekla novinářům mluvčí policistů Iva Kormošová.

Nyní čtveřici hrozí až pět let vězení za krádeže, porušování domovní svobody a další trestné činy. Soudce již rozhodl o jejich vzetí do vazby. Kriminalisté nyní předpokládají, že toho může mít skupina na triku daleko více.

Ohodnoť článek

Štítky policie, hotel, Děčín, Maďarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se došla pro partu mužů, která vykrádala kempy. Překvapila je v jednom z hotelů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.