Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Předpověď počasí pro Královéhradecký kraj: Čekají nás proměnlivé dny

Královéhradecký kraj se dočká proměnlivého počasí v příštím týdnu. Teploty se budou pohybovat od mírných 9 °C v noci až po letních 28 °C přes den, s přechodnými obdobími deště a bouřek.

V pondělí se očekává oblačné až zatažené počasí s občasnými srážkami. „Odpoledne srážky ustoupí a večer může místy dojít k tvorbě mlh,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Teploty dosáhnou maxima 23 °C, v horských oblastech kolem 17 °C.

Úterý přinese lepší podmínky, i když se neobejde bez ojedinělých přeháněk či bouřek. Ráno může být mlhavo. Teploty se vyšplhají až k 28 °C.

Ve středu se nadále očekávají přeháňky, ale postupně odpoledne přijde zlepšení a oblačnost se začne trhat. Teploty zůstanou v letním rozmezí 22 až 26 °C.

„Čtvrtek přinese stabilnější počasí s občasnými projasněními a ráno ojedinělými mlhami. Denní teploty budou příjemných 21 až 25 °C,“ dodává Drapák.

Ke konci týdne se připravte na bouřkové počasí, zejména v pátek a o víkendu, kdy se teploty budou pohybovat kolem 27 °C a postupně začne ochlazování.

Ohodnoť článek

Foto fietzfotos | Pixabay

Štítky Královéhradecký kraj, předpověď počasí, meteorologové, léto, srpen, týden

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předpověď počasí pro Královéhradecký kraj: Čekají nás proměnlivé dny  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.