Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Během víkendu se skokově oteplí. V hradeckém kraji naměříme skoro 20 stupňů

Během víkendu se na východě Čech a v Královéhradeckém kraji výrazně oteplí. Maximální denní teploty se podle meteorologů mohou dostat až k 18 stupňům v plusu. Místy se mohou vyskytnout přeháňky nebo slabý déšť.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo nebo oblačno. Občas se přidá slabý déšť nebo mrholení. Nejvyšší denní teploty se i přesto dostanou mezi 13 až 16 stupňů Celsia. 

Sobota bude nad východními Čechy převážně polojasná nebo oblačná. Až v druhé polovině dne se bude zatahovat a v tu chvíli se mohou přidat přeháňky nebo občasný déšť. „Nejvyšší denní teploty se během soboty dostanou mezi 14 až 18 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák

Nedělní předpověď slibuje proměnlivou oblohu a přeháňky na většině území kraje. K večeru se může v polohách nad 600 metrů objevit i sníh. Teploty totiž skokově klesnou k 6 až 10 stupňům. V noci mohou klesnout až na bod mrazu. 

Příští týden se budeme dostávat od průměrných denních teplot kolem osmi stupňů Celsia k 16 nad nulou. Toho se v Královéhradeckém kraji dočkáme koncem příštího pracovního týdne.  

Ohodnoť článek

Foto Zazu70 | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, jaro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu se skokově oteplí. V hradeckém kraji naměříme skoro 20 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.