Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Během týdne se budou teploty držet kolem nuly. Sněžit bude hlavně na horách

Během následujícího týdne v Královéhradeckém kraji budeme nejčastěji měřit kolem nuly. Sněhové přeháňky a sníh se objeví zejména v Krkonoších a Orlických horách. Výrazné změny neslibuje ani dlouhodobá předpověď Českého hydrometeorologického ústavu.

Dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo zataženo. Ojediněle se přidají sněhové přeháňky. To zejména na horách. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od mínus jednoho k plus dvěma stupňům Celsia.  

Během úterý bude na východě Čech opět oblačno nebo zataženo. „Místy se přidají sněhové přeháňky. Sněžení bude četnější především na horách,“ uvádí na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Maximální denní teploty se budou pohybovat od mínus tří k plus jednomu stupni. 

Středa na tom bude hodně podobně. Opět oblačno až zataženo. Z počátku se objeví mrznoucí mlhy a odpoledne také slabé sněžení. Nejvyšší denní teploty se budou držet mezi mínus trojkou a plus jedničkou.  

Po zbytek týdne se v Královéhradeckém kraji větších změn nedočkáme. Podle dlouhodobé předpovědi se budou průměrné denní teploty pohybovat kolem nuly. To většinou se zataženou nebo oblačnou oblohou a občasným sněžením nebo přeháňkami. Noční teploty se budou celý týden držet pod bodem mrazu.  

Ohodnoť článek

Foto Sonyuser | Pixabay

Štítky Královéhradecký kraj, Česko, Jaroslav Tuček, Český hydrometeorologický ústav, Krkonoše, Orlické hory

Během týdne se budou teploty držet kolem nuly. Sněžit bude hlavně na horách  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.