Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Maminky v hradecké nemocnici budou dostávat snídani formou bufetu

Porodnická a gynekologická klinika Fakultní nemocnice Hradec Králové (FNHK) začala novým maminkám po porodu servírovat snídaně formou bufetových snídaní. Široká nabídka potravin je ženám k dispozici po celý den.

Prostor pro bufetové snídaně je umístěn přímo na oddělení pro ženy po porodu. V ledničce jsou mléčné a masné výrobky, ovocné saláty či vejce. K dispozici je také ovoce, zelenina, pečivo či müsli. Ženy si mohou nabídnout i horké nápoje, využít mohou také například toustovač či mikrovlnnou troubu. 

Tato novinka je výsledkem zkušebního provozu, který na klinice proběhl. Podle přednosty Porodnické a gynekologické kliniky FNHK Marina Kacerovského na ni návštěvnice kliniky velmi pozitivně reagují. „Děkujeme vedení nemocnice za podporu této aktivity a věříme, že je to první z krůčků v dalším zlepšování péče o rodící ženu," uvedl. 

Porodnická a gynekologická klinika FNHK poskytuje nejvyšší možnou úroveň prevence, diagnostiky a léčby onemocnění ženského genitálního traktu. Její porodnická část je součástí specializovaného perinatologického centra intenzivní péče, které zajišťuje péči o nejzávažnější těhotenské komplikace včetně předčasných porodů od 24. týdne těhotenství.  

Gynekologická část kliniky zahrnuje vysoce specializované centrum v onkogynekologii, které je zaměřené na péči o ženy se zhoubnými gynekologickými nádory. 

Ohodnoť článek

Foto FNHK

Štítky snídaně, klinika, Fakultní nemocnice Hradec Králové, porodnice, gynekologie, rodičky, matka, strava, gastronomie, jídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maminky v hradecké nemocnici budou dostávat snídani formou bufetu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.