Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Začíná jarní úklid ulic, pozor v Hradci, odtah vyjde draho

Řidiči v Hradci Králové musí být obezřetní, začalo jarní čištění ulic a Technické služby rozmisťují po městě cedule s upozorněním. Nepozorní motoristé můžou přijít o tisíce korun.

Informační cedule o blokovém čištění se objevily mimo jiných ulic i na Velkém náměstí v Hradci Králové. Už tuto sobotu tam proběhne jarní úklid a pro řidiče to znamená, že zde nebudou moci zaparkovat. Pokud své auto tady ale i přes výstrahu nechají, tak jim bude hrozit odtah s pokutou v řádech několika tisíc. Seznam ulic určených pro úklid je na webových stránkách Technických služeb.

Odstavná plocha se nachází v areálu Letiště Hradec Králové. Za zahjený odtah si firma účtuje devět set korun. Pokud už bude auto naložené a zadokumentované, tak řidiči zaplatí osmnáct set. Pokud ho ale odtahová firma doveze až na letiště, tak majitel zaplatí dva tisíce čtyři sta korun. Každý den na odtahovém parkovišti potom stojí dvě stě padesát korun. 

Za takzvaný zpětný odtah, to znamená za příjezd odtahového vozidla s posádkou na místo odtahu, video/fotodokumentaci, naložení vozidla, převoz vozidla na střežené parkoviště, složení vozidla na střeženém parkovišti, kontrolu a převzetí vozidla na parkovišti, příjezd odtahového vozidla s posádkou na střežené parkoviště, převzetí vozidla, video/ fotodokumentaci, naložení vozidla, převoz vozidla na původní místo, složení vozidla, video/fotodokumentaci, lustrace vlastníka vozidla a vystavení faktury, případně výdej vozidla vlastníkovi a další administrativní úkony spojené s evidencí vozidla a platbami, se platí čtyři tisíce dvě stě korun.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Hradec Králové, odtah, auto, čištění, Technické služby, úklid

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná jarní úklid ulic, pozor v Hradci, odtah vyjde draho  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.