Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

OBRAZEM: V Náchodě hořelo v areálu čistíren. Škoda se vyšplhala na sedm milionů

Šest jednotek hasičů muselo včera večer do Jugoslávské ulice v Náchodě, kde začalo hořet v garážích tamních čistíren. Vyhlášen byl druhý stupeň poplachu. Vyšetřovatelé škodu předběžně odhadli na zhruba sedm milionů korun. Není však vyloučeno, že částka ještě vzroste.

„Hned po příjezdu stihli hasiči spolu se zaměstnanci vyjet ze zasažených garáží se čtyřmi zaparkovanými nákladními vozidly, které se tak podařilo před plameny uchránit. Jeden nákladní vůz zůstal uvnitř, v době příjezdu jednotek už byl zasažen požárem,“ uvedla na webu hasičů mluvčí Martina Götzová.

Požár nakonec pohltil celou budovu řadových garáží, u kterých se začala propadat střecha. Hasiči pomáhali s vyskladněním materiálu, dohašováním objektu i ochlazováním okolí. Hořet začalo krátce před 21:00. Konec zásahu oznámil velitel hodinu a půl po půlnoci. Nikdo nebyl zraněn.  

„Požár zničil objekt garáží s jedním zaparkovaným nákladním vozidlem, ale vlivem velkého žáru vznikla škoda také na blízké budově sousedního výrobního družstva. Uchráněné hodnoty představují asi pět milionů korun,“ uvádí mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky Náchod, garáž, požár, hasiči, foto, video, škoda, auto, oheň, hasič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

OBRAZEM: V Náchodě hořelo v areálu čistíren. Škoda se vyšplhala na sedm milionů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.