Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na cestující čeká výluka mezi Jičínem a Ostroměří. Vlaky dočasně náhradní autobusy

Na železniční trati mezi Turnovem a Hradcem Králové čeká na cestující velká výluka. Ve dnech od 26. září do 7. října nevyjedou vlakové spoje na trasu mezi Jičínem a Ostroměří. České dráhy zajistí náhradní autobusovou dopravu.

„Po dobu výluky budou všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Ta bude organizována podle výlukového jízdního řádu,“ uvádí České dráhy na svém webu.  

Náhradní autobusové linky budou dvě. Linka R pojede bez zastavení z Jičína až do Ostroměře. Včetně druhého směru. Tento spoj neobslouží žádné jiné zastávky a nenaváže na další vlakové spoje. Autobus pojede z Jičína, přes Úlibice, Konecchlumí až do Ostroměře. 

Naopak linka Z obslouží i obce na trase železniční trasy. Z Jičína autobus pojede přes Vitiněvec, Butoves, Kovač, Vojice, Sobčice a dál do Ostroměře. Ani tato linka však nebude přímo navazovat na vlakové spoje.  

Ohodnoť článek

Foto Barbora Drozdová

Štítky výluka, České dráhy, ČD, vlak, trať, náhradní, autobusová, doprava, cestující, zpoždění´, Jičín, Hradec Králové, Ostroměř, Turnov, Úlibice, Konecchlumí, Butoves, Kovač, Sobčice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na cestující čeká výluka mezi Jičínem a Ostroměří. Vlaky dočasně náhradní autobusy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.