Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dvorská zoologická zahrada zpřístupní safari i během večera. Půjde o komentované prohlídky

Se začátkem letních prázdnin otevírá Safari Park ve Dvoře Králové noční safari. Od pátku budou každý den v 20:00 a 21:00 vyjíždět komentované prohlídky. Večerní safari si návštěvníci budou moct užívat pravidelně až do konce prázdnin.

„Zvířata jsou tou dobou nejvíce aktivní – většina má totiž soumračnou či noční aktivitu. Jízdy večerním safari navíc nabízejí docela jedinečnou možnost užít si tuto oblíbenou část zahrady v naprostém klidu a vidět zvířata jinak-ve tmě se světlem svítilny,“ popisuje v tiskové zprávě netradiční zážitek mluvčí Safari Parku Zuzana Boučková.  

V tuto denní dobu se mohou návštěvníci těšit například na stádo vodušek červených, stádo buvolů, zebry, pakoně nebo žirafy. Když budou mít návštěvníci štěstí, zaslechnou řev lvů, který se nese několik kilometrů daleko.  

Ve večerních hodinách mají do safari povolen vjezd pouze safaribusy řízené zaměstnanci zoologické zahrady. Vozy návštěvníků se na večerní safari nedostanou. „V každém safaribusu jede s návštěvníky také odborník safari parku, který lidem vypráví zajímavosti ze života zvířat i ze zákulisí fungování safari parku,“ dodává mluvčí.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Orna Wachman | Pixabay

Štítky Safari Park, zoo, safari, večerní, prohlídky, komentář, průvodce. léto, sezona, prázdniny, zvířata, Dvůr Králové, ZOO Dvůr Králové, Dvůr Králové nad Labem, zoologická zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvorská zoologická zahrada zpřístupní safari i během večera. Půjde o komentované prohlídky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.