Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Rychnově nad Kněžnou se srazil vlak s osobním autem. Dva lidé jsou v péči zdravotníků

V Rychnově nad Kněžnou v ulici Zubany došlo dnes krátce před 13. hodinou ke srážce osobního vozu s vlakem. Podle informací hasičů skončili dva lidé v péči lékařů. Pro cestující ve vlaku byla zajištěna náhradní autobusová doprava.

„Po našem příjezdu na místo byla posádka osobního vozu mimo nabouraný automobil. V autě cestovali dva lidé, oba skončili v péči zdravotníků,“ potvrdila Hradecké Drbně mluvčí hasičů Martina Götzová. Na místě zasahovala profesionální jednotka z Rychnova nad Kněžnou. Ta předala místo nehody drážní jednotce z České Třebové.  

Z osobního vlaku nebyl nikdo zraněn. Všem cestujícím byla zařízena náhradní autobusová doprava. Ta jezdí na trase z Častolovic do Rychnova nad Kněžnou. Podle webu Českých drah bude výluka trvat minimálně do 15:00. 

Ohodnoť článek

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky Rychnov nad Kněžnou, vlak, osobní, auto, nehoda, srážka, přejezd, Zubany, foto, doprava, výluka, České dráhy, Drbna.cz, Česká Třebová, Zbuzany, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Rychnově nad Kněžnou se srazil vlak s osobním autem. Dva lidé jsou v péči zdravotníků  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.