Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

ANKETA: Jak jste spokojeni s MHD v Hradci Králové? Příští týden se bude konat průzkum kvality

Příští týden Dopravní podnik Hradec Králové spustí průzkum spokojenosti s kvalitou MHD. Ten se bude konat od 13. do 17. září. Cestující budou mít možnost podělit se o nedostatky ve veřejné dopravě. Jde o tradiční akci, která se v Hradci Králové koná každoročně od roku 2006.

„Vlastní průzkum budou u osob starších 16 let provádět studenti ČVUT Praha, kteří budou viditelně označeni visačkou s nápisem "DOPRAVNÍ PRŮZKUM" a opatřenou logem dopravního podniku,“ uvedl podnik na svém webu. Zapojení do průzkumu mohou cestující odmítnout.  

Otázky od studentů budou směřovat na počty spojů ve všedních dnech a o víkendech, přesnost nebo spolehlivost. Průzkum má prověřit přístup řidičů a pracovníků v zákaznických centrech. Část otázek bude zaměřená i na samotné autobusové zastávky. Na jejich čistotu, komfort nebo informace, které poskytují.  

„Můžete se s námi také podělit o své zkušenosti a sdělit nám své náměty a návrhy k oblastem dopravy, v nichž očekáváte zlepšení,“ doplňuje dopravní podnik.  

Jak jste spokojení s MHD v Hradci Králové? (oznámkujte jako ve škole)

Celkem hlasovalo47 čtenářů

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMH

Štítky MHD, Hradec Králové, doprava, autobus, trolejbus, veřejná, průzkum, spokojenost, anketa, cestující, připomínky, nápady, podměty, dopravní, podnik, dopravní společnost, České vysoké učení technické v Praze, městská hromadná doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Jak jste spokojeni s MHD v Hradci Králové? Příští týden se bude konat průzkum kvality  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.