Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hradec Králové kvůli úsporám a slabé návštěvnosti zkrátí otvírací dobu aquacentra

Hradec Králové kvůli úsporám a slabé návštěvnosti zkrátí od 1. září otevírací dobu aquacentra ve všední dny o čtyři hodiny. Bazény aquacentra s atrakcemi a umělým vlnobitím budou otevřené místo od 10:00 až od 14:00. Zavírat se bude nadále ve 21:00. Otevírací doba o víkendech bude nadále od 10:00 do 20:00.

Zkrácení provozní doby zatím bude platit v září a v říjnu. "Ke změně vedou ekonomické důvody a úspora nákladů. Ani návštěvnost v posledních měsících nebyla taková jako v předchozích letech. Pravděpodobně se na ní podepsala i opatření kvůli onemocnění COVID-19," řekla mluvčí radnice Kateřina Šmídová.

Otevírací doba padesátimetrového plaveckého bazénu, který je s lázněmi propojen, se měnit nebude. Ve všední dny bude mít nadále otevřeno již od 06:00.

Kvůli plánovanému přerušení dodávky tepla bude celý areál, tedy aquacentrum i plavecký bazén, ve čtvrtek 2. září uzavřen. Sanitární den v padesátimetrovém plaveckém bazénu bude 27. září, pro veřejnost se otevře až od 12:00.

Ohodnoť článek

Štítky ČR, správa, rekreace, koronavirus, Hradec Králové, plavecký bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové kvůli úsporám a slabé návštěvnosti zkrátí otvírací dobu aquacentra  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.