Počasí dnes30 °C, zítra31 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

S novým týdnem přijde horší počasí. Teploty padnou i k 18 stupňů

Královéhradecký kraj má za sebou tropický víkend. Na některých místech se během soboty a neděle teplota vyšplhala i na 32 stupňů Celsia. Následující týden přinese ochlazení. Teploty se budou v průměru pohybovat kolem 22 stupňů.

Nejteplejším dnem tohoto pracovního týdne je právě dnešek. V maximech se teploty dostanou i k 27 stupňům Celsia. Přes den bude převážně oblačno, k večeru i zataženo. Postupně se přidají přeháňky a ojediněle dokonce bouřky.  

Největší ochlazení přijde v úterý. Denní teploty klesnou k 18 stupňům Celsia, v noci naměříme dokonce jen 12 stupňů. Podle aktuální předpovědi bude opět oblačno až zataženo. Během dne se mohou opět přidat dešťové a ojediněle bouřkové přeháňky. To zejména na horách. 

V následujících dnech se budou teploty držet v rozmezí od 20 do 25 stupňů. A to převážně s oblačnou oblohou. Noční teploty se budou pohybovat od 12 do 15 stupňů Celsia. Nejtepleji bude pravděpodobně o nadcházejícím víkendu.  

Ohodnoť článek

Štítky počasí, předpověď, týden, léto, teplota, přeháňky, ČHMU, prázdniny, srpen, meteorolog, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S novým týdnem přijde horší počasí. Teploty padnou i k 18 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.