Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie zadržela muže, který měl obtěžovat ženy a dívky na Náchodsku. Kriminalisté hledají další svědky

Náchodští kriminalisté hledají ženy a dívky, které se v minulých dnech setkaly se sexuálním obtěžováním. Zadrželi totiž muže, který podle obvinění minulou středu před sedmou hodinou ranní obtěžoval na autobusové zastávce mladou dívku.

Pětapadesátiletý muž měl dívku osahávat, dělat jí sexuální návrhy, zastrašovat a bránit jí v odchodu, proto ho teď policie stíhá za vydírání a pokus o znásilnění. Stíhaný muž je již ve vazbě, nicméně s nejvyšší pravděpodobností nebyla dívka z České Skalice se svojí zkušeností sama. „Kriminalisté se na základě dalších šetření domnívají, že muž podobným způsobem obtěžoval i jiné dívky a ženy. Zejména pak žádají o přihlášení dvě ženy na uveřejněných fotografiích,“ řekla Eva Prachařová, mluvčí náchodské policie s tím, že pořízené fotografie jsou z bezpečnostních kamer ze středy 20. února.

Zároveň policie prosí všechny ženy a dívky s podobnou zkušeností, aby se přihlásily na telefonu 724 100 372. „Za všechny informace o takových útocích, byť i jen verbálních,  kriminalisté velmi děkují,“ dodala na závěr Eva Prachařová.

Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, obtěžování, Náchodsko, svědci, policie, okres Náchod, Česká Skalice

Policie zadržela muže, který měl obtěžovat ženy a dívky na Náchodsku. Kriminalisté hledají další svědky  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.