Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Královehradeckém kraji hrozí na silnicích mrznoucí mlhy, řidiči by měli být na pozoru

Na silnicích v Královéhradeckém kraji lze dnes ráno a dopoledne očekávat mrznoucí mlhy. Podle meteorologů musejí být řidiči pozorní zejména na Královéhradecku a Jičínsku. Mrznoucí mlhy se mohou objevit i na Rychnovsku. V Orlických horách zůstává na části silnic ujetý sníh krytý posypem. Teploty dnes ráno v kraji klesly až k minus osmi stupňům Celsia.

Dnes by mělo být v Královéhradeckém kraji jasno až polojasno. Odpoledne se čeká od západu oblačno až zataženo, později večer v Krkonoších místy déšť.

V polohách nad 1000 metrů nad mořem mají být srážky smíšené nebo sněhové. Teploty by se přes den měly pohybovat od dvou do pěti stupňů, na horách má být kolem dvou stupňů. Na hřebenech hor by mohl vát vítr v nárazech o rychlosti přes 70 kilometrů v hodině.

Autoři | Foto Týdeník policie

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Královéhradecký, Královéhradecký kraj, okres Rychnov nad Kněžnou, okres Jičín, Orlické hory, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Královehradeckém kraji hrozí na silnicích mrznoucí mlhy, řidiči by měli být na pozoru  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.