Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Po střetu dvou aut na Hradecku zemřel jeden z řidičů. Jeho život vyhasl v nemocnici

Po sobotním střetu dvou osobních aut u obce Bříza na Královéhradecku na hlavní silnici I/35 zemřel později v nemocnici jeden z řidičů. Druhý řidič ze střetu vyvázl bez zranění.. Mrtvý řidič z nehody u Břízy je již 43. letošní obětí dopravních nehod v Královéhradeckém kraji. Za celý rok 2018 na silnicích v kraji zemřelo 18 lidí.

Řidič Škody Fabia, který jel od obce Bříza, zřejmě na křižovatce nedal přednost řidiči Fiatu Scudo, který jel po hlavní silnici od Hradce Králové směrem na Jičín. Po srážce obě auta skončila mimo silnici. "Pětapadesátiletý řidič fabie na následky zranění v nemocnici zemřel," uvedla mluvčí.

U řidiče fiatu policie na místě dechovou zkouškou nezjistila požití alkoholu. Škodu na autech policie odhadla na 400.000 korun. Okolnosti nehody vyšetřuje.

Počet mrtvých na silnicích hradeckého kraje bude letos zřejmě nejvyšší od roku 2012, kdy v kraji při nehodách zemřelo 57 lidí. Mezi lety 2013 a 2018 počet obětí trvale klesal. Dosavadních 43 životů vyhaslo při 38 dopravních nehodách. Nejvážnější nehodou v kraji zatím byla v polovině července srážka osobního auta s vlakem na přejezdu v Černožicích na Hradecku, při níž zemřela čtyřčlenná rodina.

Autoři | Foto HZS Královehradeckého kraje

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Hradecko, TABULKA, 2.VERZE, Královéhradecký kraj, nemocnice, silnice, bříza, Hradec Králové, Škoda Fabia, Fiat Scudo, Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po střetu dvou aut na Hradecku zemřel jeden z řidičů. Jeho život vyhasl v nemocnici  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.