Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nehoda na Hradecku skončila tragicky, osmnáctiletý řidič měl papíry necelé čtyři měsíce

K tragické nehodě došlo u Kosiček na Hradecku, mladý řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, nezvládl průjezd zatáčkou a převrátil se přes střechu. Zatímco řidič utrpěl lehká zranění, jeho spolujezdkyni, která navíc nebyla připoutaná, převážel vrtulník do nemocnice, kde svým zraněním nakonec podlehla.

Nehoda Volkswagenu Golf se stala v pátek krátce před půlnocí. „Osmnáctiletý řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a dalším kritériím, v pravotočivé zatáčce přejel do protisměru, do levého silničního příkopu, kde se převrátil přes střechu, odkud vyjel zpět na komunikaci, kde zůstal stát,“ popsala nehodu policejní mluvčí Iva Kormošová.

Při nehodě se těžce zranila čtyřiadvacetiletá spolujezdkyně, kterou vrtulník transportoval do fakultní nemocnice, kde žena druhý den na následky zranění zemřela.

Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz, který získal před necelými čtyřmi měsíci. Test na alkohol a drogy byl u řidiče negativní.

Technickou závadu jako příčinu nehody policisté na místě vyloučili. Přesnou příčinu tragické nehody budou dále vyšetřovat.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Královéhradeckého kraje

Štítky tragická nehoda, policie, vrtulník, rychlost, Kosičky, auto, Královéhradecký kraj, úraz, havárie, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na Hradecku skončila tragicky, osmnáctiletý řidič měl papíry necelé čtyři měsíce  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.