Úterý, 10. října 2023, 10:45
Pokud máte v mrazáku kuřecí maso, pak zbystřete. Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) přišla s upozorněním ohledně dalšího masa, u něhož laboratorní rozbor prokázal přítomnost bakterií rodu Salmonella Infantis, které jsou původcem...
Čtvrtek, 28. ledna 2021, 18:35
Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) varují před nebezpečným toustovým chlebem z Polska. V kontrolovaném vzorku totiž našli velké množství kovových střepin.
Středa, 16. září 2020, 15:25
I když plzeňská firma Workpress Aviation (WPA) získala všechny potřebné certifikáty a povolení k prodeji své unikátní nanomasky, a to nejen v Česku, ale i v zemích EU, stát se k ní postavil zády. S maskou se totiž nemůže zúčastnit výběrových řízení...
Úterý, 16. července 2019, 14:35
Veterináři stahují šarži více než 24 tisíc konzerv uzených šprotů v oleji značky Giana od lotyšské firmy, v ČR je prodávaly i velké řetězce. Důvodem je nález úlomku kovu v jedné z konzerv, který našel český spotřebitel, sdělil mluvčí Státní...
Sobota, 23. března 2019, 12:26
Prošlé potraviny nepatří automaticky do koše. Spotřebitelská organizace dTest vydala praktického průvodce, který pomáhá určit, jestli je možné prošlou potravinu ještě sníst, nebo je už nutné ji vyhodit.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.