Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejisté Hradce jedou za nových opatření do Zlína, v neděli vyzvou doma Bílé Tygry z Liberce. V hledišti bude moci být jen tisíc fanoušků

Včera vstoupilo v platnost nové nařízení Ministerstva zdravotnictví, které povoluje na vnitřních sportovních akcích jen tisícovku diváků. Týká se to právě i hokejové extraligy. Mimořádná valná hromada Asociace profesionálních klubů se dohodla na pokračování soutěže. Tuto variantu prosazoval i hradecký Mountfield, který dnes vyrazí na utkání za Berany do Zlína, v neděli přivítá Bílé Tygry.

Nařízení Ministerstva zdravotnictví bude platit do 7. října. ČPP Aréna bude do té doby rozdělena do dvou zón, které mohou mít kapacitu 500 osob. První zónou bude strana nad trestnými lavicemi a vstupovat se do ní bude hlavním vchodem. Do druhé zóny se bude chodit VIP vchodem a od Jiráskových sadů a půjde o tribunu nad střídačkami.

Zóny od sebe budou oddělovat zátarasy a budou neprůchozí. V každé zóně bude k dispozici vlastní občerstvení a sociální zařízení. Sektor na stání bude uzavřen.

Klub musí změnit pravidla pro permanetkáře

Kvůli mimořádným opatřením a restrikcím je klub nucen změnit pravidla vstupu do ČPP Arény i pro majitele permanentek. Ta budou obdobná jako v případě přípravných utkání Generali Česká Cupu.

Jedna permanentka znamená jednu vstupenku.

Až do 7. října budou v platnosti jen permanentky vystavené pro všechny skyboxy, ostatní permanentky na nejbližší utkání nebudou funkční. Majitelé permanentek budou mít od dnešních 13:00 až do sobotních 20:00 (nebo do vyčerpání alokovaného množství vstupenek) možnost stáhnout si svoji vstupenku zdarma na nedělní zápas proti Liberci.

Vstupenky jsou ke stažení on-line na klubovém webu. Upozorňujeme, že celkový počet vstupenek je limitován a po vyčerpání kapacity již další k dispozici nebudou,“ je uvedeno na webu klubu.

Pokud se množství vstupenek na zápas proti Liberci nevyprodá, zbylé vstupenky půjdou do volného prodeje v neděli 27. září ve 13:00 on-line, v Informačním centru a na pokladnách ČPP Arény.

„Představenstvo klubu bude řešit kompenzace pro majitele permanentek, na které se v některém případě nedostalo. Podoba těchto kompenzací bude známa po odehrání všech zápasů, kdy bude zřejmé, o jak velký ušlý zisk se na straně fanoušků jedná,“ uvádí klub.

Ohodnoť článek

Foto Facebook.com /MountfieldHK

Štítky Mountfield HK, hokej, extraliga, Zlín, opatření, Ministerstvo zdravotnictví, Liberec, vstupenka, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Extraliga ledního hokeje, Mountfield, Generali Česká pojišťovna, bílý tygr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Hradce jedou za nových opatření do Zlína, v neděli vyzvou doma Bílé Tygry z Liberce. V hledišti bude moci být jen tisíc fanoušků  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.