Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O dresy hradeckých hokejistů byla mela. Největší zájem byl o ten Matěje Chalupy

Včera večer skončila aukce dresů hokejistů Mountfieldu HK ze sezóny 2019/20. Ve hře byla třicítka kusů, o které byl velký zájem. O některé se dokonce bojovalo ještě půl hodiny po řádném konci aukce.

Každý z trikotů bude opatřen certifikátem pravosti. „Vítězové dražby budou prostřednictvím e-mailu kontaktováni s informacemi o možnosti vyzvednutí zboží,“ je uvedeno na webu klubu.

Hodně velký zájem byl o dres Matěje Chalupy, kterému s podpisem smlouvy v NHL stoupla i cena jeho dresu v aukci. Bylo na něj nejvíce příhozů. Celkem 85 a dres byl vydražen za nejvyšší částku, ta byla 15 900 korun. Bojovalo se o něj ještě 22 minut po plánovaném konci aukce. „V tomto ohledu překonal Matěje Chalupu Michal Dragoun, jenž byl k dispozici ještě o téměř deset minut déle,“ píše se na webu klubu.

V letošním ročníku byl celkový výtěžek aukce třicítky dresů téměř 99. 300 korun.  Peníze budou směřovat na klubovou mládež. Loni se na podobné dražbě hradeckého Mountfieldu vydražilo 60 dresů za 105 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, dres, aukce, Chalupa, NHL, dražba, Matěj Chalupa, Mountfield Hradec Králové, hokejista, National Hockey League

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O dresy hradeckých hokejistů byla mela. Největší zájem byl o ten Matěje Chalupy  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.