Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jaroslav Bednář se bude chystat na novou hokejovou sezónu se Slavií. Tři roky byl mezi elitou Hradce Králové

Hokejový útočník Jaroslav Bednář se přiblížil návratu do Slavie, za niž hrál naposledy před pěti lety. Třiačtyřicetiletý pražský rodák se bude s prvoligovým týmem připravovat na příští sezonu, dál bude vše záviset na rozhodnutí klubu i samotného hráče.

O možném spojení obou stran se spekulovalo delší dobu. "Dohodli jsme se, že se s námi Jarda Bednář připraví na příští sezonu. Dále bude záležet na rozhodnutí jeho samotného, sportovního manažera Jiřího Vebera a hlavního trenéra Martina Štrby," uvedl pro server hokej.cz tiskový mluvčí klubu Jakub Mezlík.

Bednář vyhrál v roce 2008 právě se Slavií svůj dosud jediný domácí titul, v sezoně 2014/15 byl ale také u sestupu z nejvyšší soutěže. Klub od té doby působí v první lize. Bednář pak stihl ještě tři sezony mezi elitou v dresu Hradce Králové, předloni v dubnu pak vicemistr světa z roku 2006 aktivní kariéru uzavřel.

Následně zastával ve východočeském klubu post sportovního manažera. Po skončení posledního zápasu základní části minulé sezony ale klub oznámil jeho odchod s tím, že Bednář rezignoval z rodinných a osobních důvodů. Aktivním hráčem zůstal díky výpomoci druholigovému Vrchlabí.

V minulé sezoně zářil, když pomohl Vrchlabí k postupu do první ligy v průměru více než dvěma body za zápas. Sám již dříve přiznal, že ho to nakoplo a má velkou chuť pokračovat. Nyní touží zjistit, zda bude mít i na první ligu. "Rozhodne se až na ledě. Tam se ukáže, co bych mohl nebo nemohl zvládnout. Rozhodně se nepohrnu někam, kde na to nebudu mít," ujistil Jaroslav Bednář.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hokej.cz

Štítky Jaroslav Bednář, hokej, Hradec Králové, Vrchlabí, Slavie, HC Slavia Praha, Mountfield Hradec Králové, HC Stadion Vrchlabí, Jiří Veber, Martin Štrba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Bednář se bude chystat na novou hokejovou sezónu se Slavií. Tři roky byl mezi elitou Hradce Králové  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.