Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Pořadatelé Snowjamu ve Špindlu ruší Světový pohár ve freestyle snowboardingu

Po omezení na biatlonu v Novém Městě na Moravě přichází pro fanoušky zimních sportů další špatná zpráva. Organizátoři se rozhodli zrušit letošní ročník Snowjamu ve Špindlerově Mlýně. Náhradní termín zatím není stanoven. Organizátoři však věří, že příští rok se vše povede jak má.

„S lítostí oznamujeme, že musíme zrušit letošní ročník závodu, z důvodu nepředvídatelného vývoje šíření koronaviru a možných budoucích nařízení vlády,“ napsal organizátor Martin Černík. Akce se měla konat od 17. do 21. března a měli na ní dorazit tisíce fanoušků. Po omezení biatlonových závodů je toto druhá mezinárodní akce v České republice u které dochází k omezení. 

Hlavní závod akce je finále světového poháru FIS 2020. AUDI SNOWJAM patří mezi největší zimní sportovní akce v České republice.

„Se zástupci Svazu lyžařů ČR i Mezinárodní lyžařské federace FIS, stejně jako s vedením Skiareálu Špindlerův Mlýn, jsme do poslední chvíle doufali, že se nám podaří závod uskutečnit. Bohužel, opak je pravdou“, dodává Černík. Pořadatelé měli strach hlavně z toho, aby tento závod nedopadl jako biatlon v Novém Městě na Moravě – bez fanoušků. 

Pořadatelé věří, že se sportovní akce podaří uspořádat příští rok, kdy by se zároveň soupeřilo o nominaci na zimní olympijské hry v Pekingu. 

Ohodnoť článek

Foto snowjam.cz

Štítky Snowjam, zrušení, omezení, sport, zima, Špinlerův Mlýn, Královéhradecký kraj, Špindlerův Mlýn, Nové Město na Moravě, Česko, Martin Černík, Audi, SKIAREÁL Špindlerův Mlýn, a.s., Zimní olympijské hry 2022, světový pohár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořadatelé Snowjamu ve Špindlu ruší Světový pohár ve freestyle snowboardingu  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.