Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Trutnovské MHD najede od zítřejšího dne na prázdninový režim

Městská hromadná doprava v Trutnově bude jezdit od zítřka podle prázdninového režimu. Obdobně funguje od pondělí také MHD v Hradci Králové. Podle prázdninových jízdních řádů se bude jezdit až do odvolání.

Městská hromadná doprava v Trutnově je omezena stejně, jako tomu bylo při jarní první vlně koronaviru. Školní docházka byla zrušena a zastaví se i několik školních spojů. 

„Upozorňujeme veřejnost, že od středy 21. října 2020 bude trutnovská městská hromadná doprava fungovat v prázdninovém režimu," řekla mluvčí trutnovské radnice Michaela Dědková.

Na linkách 1, 3 a 5 bude přidáno několik spojů. Jak tedy budou autobusy jezdit, mohou zjistit cestující na internetových stránkách společnosti Arriva Východní Čechy, v Informační kanceláři Arriva Trutnov, ale také v samotných autobusech městské hromadné dopravy.

Už od září musí mít lidé v autobusech zakryté dýchací cesty. Cílem tohoto preventivního opatření je zamezit šíření koronaviru. „Prosíme cestující, aby při jízdě v městské hromadné dopravě dodržovali preventivní opatření, a to aby měli zakryté dýchací cesty a využívali možnost bezhotovostní platby kartou," dodala mluvčí.

ČTĚTE TAKÉ: Hradecké MHD bude jezdit od pondělí v prázdninovém režimu

ČTĚTE TAKÉ: Po víkendu budou vlaky i autobusy jezdit podle prázdninového jízdního řádu

Ohodnoť článek

Foto Facebook.com/trutnovmesto

Štítky MHD, Trutnov, jízdní řád, prázdninový režim, městská hromadná doprava, Hradec Králové, Arriva Východní Čechy, Arriva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnovské MHD najede od zítřejšího dne na prázdninový režim  |  Koronavirus  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.