Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Módní dámské sněhule - které si vybrat?

PR článek

Jestliže hledáte kvalitní a zároveň módní dámské sněhule a netušíte, co zrovna frčí, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích pro vás totiž máme několik zajímavých tipů. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Podle jakých kritérií vybírat dámské sněhule?

Dámské sněhule musí být dobře odpružené, aby vhodně tlumily dopady chodidel při kontaktu se zemí.Měly by být voděodolné a také prodyšné. Dále by měly dámské sněhule dobře odolávat větru. O trendy designu dámských sněhulí si povíme více níže. I ten je totiž při výběru sněhulí samozřejmě důležitý a je tak třeba ho brát v potaz. Trendy dámské boty do sněhu mohou mít i podpatky. In budou zejména kousky na silnějším klínku.

Které barvy na dámských sněhulích letos pofrčí?

Letos budou hrát prim zejména přírodní odstíny barev. Krémové, béžové i tmavě modré dámské sněhule tak budou v letošní sezóně perfektní volbou. Vsadit však můžete i na bílou nebo na černou klasiku. To jsou barvy univerzální, které navíc z módy nevychází. Tyto kousky pak výborně zakomponujete do jinak pestrobarevného outfitu nebo do outfitu se vzory a s motivy. In budou ty zvířecí a abstraktní. Také vzory se mohou objevit n a dámských sněhulích. Tyto modely sněhulí se však hodí už jen k decentnímu jednobarevnému zimnímu oblečení. Jak už se tak v módě říká, méně znamená mnohdy více.

Jaký model sněhulí bude letos in?

V letošní sezóně lze vsadit na dámské sněhule na vyšší a silnější platformě. In budou také kousky na ploché podrážce. Ty můžete vybírat ve verzi se zlatými nebo se stříbrnými detaily. Tyto kousky perfektně zapadnou do outfitu k vašim lesklým šperkům, jako jsou prsteny či dámské hodinky. V kurzu budou také dámské sněhové boty z pravé kůže. Kožené kousky jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelnost není v dnešních dnech cizí velkým módním světovým značkám. Ženy tak mají z čeho vybírat. In bude hladké i semišové provedení dámských sněhulí. Zapomínat nemusíte ani na slušivé dekorativní prvky. In budou ty chundelaté a třpytivé. Každá žena si tak přijde na své.

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.

Ohodnoť článek

Štítky oblečení, trend, Česko, obuv, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Módní dámské sněhule - které si vybrat?  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.