Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie se o víkendu zaměří v Královéhradeckém kraji na dodržování vládních nařízení

Policisté v celém Královéhradeckém kraji vyrazí o víkendu do akce. Kontrolovat budou dodržování současných vládních nařízení a opatření Ministerstva zdravotnictví. Zaměří se na místa, kde by se mohlo shlukovat více lidí, na cyklostezky, nebo na turisticky oblíbené cíle.

Hlídky najdeme všude, kde jsou frekventovaná místa jako parky, lesoparky a  cyklostezky. Například Labská cyklostezka v okolí Hradce Králové, nebo oblíbená cyklostezka podél státních hranic na Náchodsku.  „Hlídky vyšleme také do Českého Ráje, do Adršpašsko-teplických skal, stranou zájmu (našeho i veřejnosti) zcela určitě nezůstanou ani oblíbená místa v Krkonoších a Orlických horách,“ říká policejní mluvčí Lucie Konečná.

 Nevynechají ani silnice,kde se zaměří také na rychlost. Víkendové slunečné počasí bude lákat nejen motorkáře, ale i řidiče osobních aut s osádkami mířících do přírody. „Buďte prosím vůči sobě ohleduplní, sledujte provoz (i ve zpětných zrcátcích) a hlavně, nedejte se zlákat k závodění. Nejen, že se tím vystavujete nebezpečí citelného postihu, ale především jsou vždy ohroženy vaše životy a zdraví,“dodává Konečná.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto policie.cz

Štítky policie, doprava, rychlost, turistická místa, Královéhradecký kraj, cyklostezka, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Lucie Konečná, Hradec Králové, okres Náchod, Český ráj, Krkonoše, Orlické hory, nařízení vlády

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se o víkendu zaměří v Královéhradeckém kraji na dodržování vládních nařízení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.